Kantelsimulator op locatie

Naast veiligheidscursussen op onze afgesloten praktijklocatie leent de kantelsimulator zich ook uitstekend als onderdeel of attractie voor beurzen, evenementen en personeelsactiviteiten. Zo kunt u deze leuke en informatieve middag op een locatie naar keuze ervaren. Informeer naar de mogelijkheden voor uw evenement!

Meer informatie aanvragen

Kantelsimulator_3-2

Wat is een kantelsimulator?

Een kantelsimulator (ook wel een ongevalsimulator) is een kantelbaar opgestelde auto die door middel van een sterk vertraagde motorreductor om de lengte-as kan worden gekanteld. De gebruikelijke kantelhoek is 180 graden. Met een kantelsimulator wordt een ongeluk nagebootst waarbij de auto over de kop geslagen is. Tijdens een veiligheidscursus in de kantelsimulator zal de cursist plaatsnemen in de auto wanneer deze nog recht staat. De gordel wordt omgedaan en de auto zal (langzaam!) gekanteld worden. Onder begeleiding van de instructeur leert u uit de eerste hand de do’s en don’ts van het verlaten van een gekanteld voertuig.

U leert bijvoorbeeld:

  • hoe u veilig en zonder letsel uw voertuig kunt verlaten;
  • hoe u op de juiste manier uw gordel losmaakt;
  • de juiste zithouding en afstelling van gordels en stoelen.

Meer informatie aanvragen

Kantelsimulator op locatie

Onze ultramoderne kantelsimulator is te huur op locatie voor beurzen, evenementen, personeelsactiviteiten en bijvoorbeeld open dagen bij bedrijven of scholen. Bij de simulator leveren wij een gecertifieerde instructeur die de simulator zal bedienen en tevens ook de uitleg erbij zal verzorgen. De simulator is opgebouwd op een aanhanger zodat deze volledig mobiel is. Het enige dat wij nodig hebben is een stroompunt. Wanneer dit ontbreekt kunnen wij ook voor een klein aggregaat zorgen. Benieuwd of onze kantelsimulator in uw evenementsplanning past? Informeer naar de mogelijkheden!

Meer informatie aanvragen

Kantelsimulator_2-2
Kantelsimulator_3-2

Kosten

U kunt de kantelsimulator voor een dagdeel of een hele dag huren. Onze kantelsimulator wordt geleverd vanuit Alkmaar. We kunnen de kantelsimulator bij u op locatie brengen, we hanteren hier een prijs per kilometer vergoeding voor. De kantelsimulator wordt altijd verhuurd met een instructeur. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie.

Meer informatie aanvragenMeer informatie? Vraag nu aan!